聚合答案库

免费查题,不限次数,
扫描二维码立即使用。

了解更多
免费 雅思英语1 最新智慧树知到答案-公众号-聚合答案库
作者:2023-03-04 00:00 点赞 收藏 热度:13

1、单选题:
The exam of IELTS is divided into 4 sections,which section is for reading? ( )
选项:
A:section 3
B:section 2
C:section 1
D:section 4
答案: 【section 2

2、多选题:
Which of the following statements are true according to the video lecture? ( )
选项:
A:reading for detail
B:recognising writers' opinions, attitudes and purpose
C:understanding logical argument
D:reading for main ideas
E:reading for gist
答案: 【reading for detail;
recognising writers' opinions, attitudes and purpose;
understanding logical argument ;
reading for main ideas;
reading for gist

3、单选题:
The most common question type in IELTS reading section is matching questions. Which of the following questions is not included in this question type? ( )
选项:
A:list of headings
B:table completion
C:matching endings
D:matching features
答案: 【table completion

4、单选题:
Match the following word roots with their meanings given. What does the word root “bio” mean? ( )
选项:
A:life
B:earth
C:throw
D:stand
E:say
F:do
答案: 【life

5、单选题:
Match the following word roots with their meanings given. What does the word root “fac” mean?( )
选项:
A:throw
B:life
C:say
D:stand
E:do
F:earth
答案: 【do

6、单选题:
Match the following word roots with their meanings given. What does the word root “dict” mean? ( )
选项:
A:throw
B:life
C:stand
D:earth
E:do
F:say
答案: 【say

7、单选题:
What does the prefix “micro” mean? ( )
选项:
A:forward
B:mini
C:downward
D:before
E:good
F:against
答案: 【mini

8、单选题:
What does the prefix “pre-” mean? ( )
选项:
A:good
B:against
C:forward
D:downward
E:mini
F:before
答案: 【before

9、单选题:
What does the prefix “pro-” mean? ( )
选项:
A:against
B:mini
C:forward
D:good
E:downward
F:before
答案: 【forward

10、单选题:
When Romulo Betancourt became president of Venezuela in 1959, he used the profits from the oil industry to( )social programs in his country.
选项:
A:document
B:interact
C:fund
D:alternate
答案: 【fund

11、单选题:
Canada's small population is quite( )to its great land mass.
选项:
A:disproportionate
B:sophisticated
C:distinctive
D:alternative
答案: 【disproportionate

12、单选题:
Choose the most helpful keyword for each statement.Ants use the same channels of communication as humans do. ( )
选项:
A:channels of communicaiton
B:humans
C:ants
D:same
答案: 【same

13、单选题:
Choose the most helpful keyword for each statement.City life is one factor that encourages the development of intelligence. ( )
选项:
A:encourages
B:development of intelligence
C:factor
D:city life
答案: 【encourages

14、单选题:
Choose the most helpful keyword for each statement. Ants can build large cities more quickly than humans do.( )
选项:
A:humans
B:large cities
C:more quickly
D:ants
答案: 【more quickly

15、单选题:
Choose the most helpful keyword for each statement. In one experiment, foraging teams were able to use their sense of smell to find food.( )
选项:
A:experiment
B:foraging teams
C:find food
D:use their sense of smell
答案: 【use their sense of smell

16、单选题:
Choose the most helpful keyword for each statement. The essay, 'In the company of ants', explores ant communication.( )
选项:
A:communication
B:explores
C:company of ants
D:essay
答案: 【communication

17、单选题:
A fundamentalquestion in ageing research is whether humans and other species possess an immutablelife-span limit. A theoretical study suggested the maximum human lifespan to be around 125 years. The longest-living person whose dates of birth and death were verified to the modernnormsof Guinness World Records and the Gerontology Research Group was Jeanne Calment, a French lady who lived to 122. Reduction of infant mortality has accounted for most of the increased average life spanlongevity, but since the 1960s, mortality rates among those over 80 years have decreased by about 1.5% per year. The progress being made in lengthening lifespans and postponingsenescenceis entirely due to medical and public-health efforts, rising standards of living, better education, healthier nutrition and moresalubriouslifestyles.Match the word underlined in the passage with its synonym given in the choicessenescence ( )
选项:
A:standards
B:length
C:fixed
D:ageing
E:central
答案: 【ageing

18、单选题:
Afundamentalquestion in ageing research is whether humans and other species possess animmutablelife-span limit. A theoretical study suggested the maximum human lifespan to be around 125 years. The longest-living person whose dates of birth and death were verified to the modernnormsof Guinness World Records and the Gerontology Research Group was Jeanne Calment, a French lady who lived to 122. Reduction of infant mortality has accounted for most of the increased average life span longevity, but since the 1960s, mortality rates among those over 80 years have decreased by about 1.5% per year. The progress being made in lengthening lifespans and postponingsenescenceis entirely due to medical and public-health efforts, rising standards of living, better education, healthier nutrition and moresalubriouslifestyles.Match the word underlined in the passage with its synonym given in the choiceslongevity ( )
选项:
A:central
B:fixed
C:ageing
D:length
E:standards
答案: 【length

19、单选题:
Afundamentalquestion in ageing research is whether humans and other species possess animmutablelife-span limit. A theoretical study suggested the maximum human lifespan to be around 125 years. The longest-living person whose dates of birth and death were verified to the modernnormsof Guinness World Records and the Gerontology Research Group was Jeanne Calment, a French lady who lived to 122. Reduction of infant mortality has accounted for most of the increased average life spanlongevity, but since the 1960s, mortality rates among those over 80 years have decreased by about 1.5% per year. The progress being made in lengthening lifespans and postponingsenescenceis entirely due to medical and public-health efforts, rising standards of living, better education, healthier nutrition and moresalubriouslifestyles.Match the word underlined in the passage with its synonym given in the choicesnorms ( )
选项:
A:standards
B:length
C:central
D:fixed
E:ageing
答案: 【standards

20、单选题:
Afundamentalquestion in ageing research is whether humans and other species possess animmutablelife-span limit. A theoretical study suggested the maximum human lifespan to be around 125 years. The longest-living person whose dates of birth and death were verified to the modernnormsof Guinness World Records and the Gerontology Research Group was Jeanne Calment, a French lady who lived to 122. Reduction of infant mortality has accounted for most of the increased average life spanlongevity, but since the 1960s, mortality rates among those over 80 years have decreased by about 1.5% per year. The progress being made in lengthening lifespans and postponingsenescenceis entirely due to medical and public-health efforts, rising standards of living, better education, healthier nutrition and moresalubriouslifestyles.Match the word underlined in the passage with its synonym given in the choicesImmutable ( )
选项:
A:ageing
B:fixed
C:length
D:central
E:standards
答案: 【fixed

欢迎您对本文章进行评论
文明留言,请勿恶意评论,包括但不限于纯数字、敏感内容、非法昵称等
暂无讨论,说说你的看法吧
学习通答案

学习通答案

学习通答案
职教云答案

职教云答案

Q&A

备案号:冀ICP备20010840号 2020-2099辉辉网络科技 All Rights Reserved