聚合答案库

免费查题,不限次数,
扫描二维码立即使用。

了解更多
免费 英语阅读技巧与策略 最新智慧树知到答案-公众号-聚合答案库
作者:2023-03-04 00:00 点赞 收藏 热度:12

1、单选题:
According to the passage, many people in America have no difficulty buying a gun, which endangers their own lives.
选项:
A:True
B:False
答案: 【True

2、单选题:
A new law in the US helps control the ownership of guns.
选项:
A:False
B:True
答案: 【False

3、单选题:
The author mentions the example of John Lennon to show that _______.
选项:
A:Americans are greatly shocked by the sudden appearance of the British pop star
B:it is very easy for Americans to buy guns, which prove to be the root of murder
C:most Americans are peace-loving and non-violent
D:most Americans have the experience of being robbed
答案: 【it is very easy for Americans to buy guns, which prove to be the root of murder

4、单选题:
Americans are very eager to buy a gun because_______.
选项:
A:they can defend themselves against the police
B:they regard it as their favorite toy weapon
C:they can protect themselves if they are attacked
D:they can use it to maintain the safety of the society
答案: 【they can protect themselves if they are attacked

5、单选题:
From paragraph 4, it can be learnt that_______.
选项:
A:the Congress has the right to control the ownership of guns
B:the National Rifle Association supports the control of the gun ownership
C:at least 3 million Americans agree to give up their guns
D:gun makers have the strong support of controlling the gun ownership
答案: 【the Congress has the right to control the ownership of guns

6、单选题:
When you buy a computer, you have to take into consideration what you will pay for the computer and for the things to go with it.
选项:
A:False
B:True
答案: 【True

7、单选题:
Small things such as the keyboard and the display have the least influence upon your choice of thecomputer.
选项:
A:True
B:False
答案: 【False

8、单选题:
Sales people are ready to help you choose the computer that_______.
选项:
A:costs you most
B:All the other choices are correct
C:can help you with your business
D:is the most suitable for you
答案: 【is the most suitable for you

9、单选题:
The most important thing to consider when buying a computer is_______.
选项:
A:the main reasons why you buy a computer
B:the characteristics of the computer that are nice
C:the price of the computer and additional programs
D:the computer language
答案: 【the main reasons why you buy a computer

10、单选题:
You can tell whether certain characteristics of the computer are necessary or not on the basis of_______.
选项:
A:your secondary uses of the computer
B:the computer language
C:your main uses of the computer
D:the programs the computer can use
答案: 【your main uses of the computer

欢迎您对本文章进行评论
文明留言,请勿恶意评论,包括但不限于纯数字、敏感内容、非法昵称等
暂无讨论,说说你的看法吧
学习通答案

学习通答案

学习通答案
职教云答案

职教云答案

Q&A

备案号:冀ICP备20010840号 2020-2099辉辉网络科技 All Rights Reserved