

1、单选题:
Why hasn’t Jack Goodwin got a job yet?
选项:
A: He doesn’t have a very good degree.
B: He refuses to apply for jobs with low salaries.
C: It isn’t easy to get a job in the current financial climate.
D: He prefers to stay at home and help his family.
答案: 【 It isn’t easy to get a job in the current financial climate.】
2、单选题:
How does he spend a typical day?
选项:
A: Doing a temporary job.
B: Watching television.
C: Queuing up in the university careers service.
D: Preparing for the next job interview.
答案: 【 Watching television.】
3、单选题:
How do most of his friends spend the day?
选项:
A: They do nothing all day and go to the pub in the evening.
B: They do outdoor activities such as sailing.
C: They are forced to work by their parents.
D: They do part-tie jobs such as working in a bar.
答案: 【 They do nothing all day and go to the pub in the evening.】
4、单选题:
How are Jack’s parents helping him?
选项:
A: By looking for jobs for him.
B: By paying for a trio to South America.
C: By gradually making him more financially aware.
D: By threatening to throw him out of the house.
答案: 【 By gradually making him more financially aware.】
5、单选题:
What do Whoopi Goldberg, Bruce Willis and Brad Pitt have in common?
选项:
A: They all did bar work before going to university.
B: They took part in protests against nuclear power plants.
C: They learnt to act by dressing up as giant chickens.
D: They all did temporary jobs at one stage in their lives.
答案: 【 They all did temporary jobs at one stage in their lives.】
6、判断题:
In the passage If you ask me, the writer claimed that real life is not like what people normally praise it.
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确】
7、判断题:
She declined the offer to do an MA at the London School of Economics due to a bad financial condition.
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误】
8、判断题:
After she got the first salary in The Salisbury, she bought herself a bunch of flowers.
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确】
9、判断题:
Tony invested in the writer by giving her a 20,000-pound loan, asking a ten percent annual interest for the collateral of the money.
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误】
10、判断题:
Using her own story, the writers elaborated that the optimal returns in the business world is given by investing in people.
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确】
11、填空题:
It is said that Mr Philips is running for a position in the local government in the _________ elections.
答案: 【 upcoming】
12、填空题:
What can we do to ________ all the accomplishments our company has had in the past five years?
答案: 【 highlight】
13、填空题:
Professor Smith said that Sharon was ______ with indecision over where to go to college.
答案: 【 fraught】
14、填空题:
Too many people accuse students of ignorance about or _______ towards international issues.
答案: 【 apathy】
15、填空题:
The politician wrote a tell-all book in which she _______ her experience during the campaign.
答案: 【 recounted】
16、填空题:
Risking my entire life savings on a single horse race is not a(n) ________ I’m willing to take.
答案: 【 gamble】
17、填空题:
My mother was a very _______ woman, but she only wanted the best for my sister and me.
答案: 【 demanding】
18、填空题:
If you lend me money today, I promise that I can ______ you after I get paid on Friday.
答案: 【 repay】
19、填空题:
The purpose of the canal was to _______ the river and provide water to more farmland.
答案: 【 redirect】
20、填空题:
Thankfully, Maria was a tremendous help as I made the _______ into my new position.
答案: 【 transition】
21、填空题:
Twenty years ago, it was a fact that this was a wealthy, ________ community.
答案: 【 thriving】
22、填空题:
Please remember that we need to _______ taxes from your paycheck.
答案: 【 deduct】
23、填空题:
The virus disabled the software which, hence, needed to _______ to an earlier version.
答案: 【 revert】
24、填空题:
Many ________ lost a lot of money when the stock market fell sharply and unexpectedly last month.
答案: 【 investors】
25、填空题:
My employer offers a(n) _________ benefits package that is difficult to give up.
答案: 【 comprehensive】
26、填空题:
To everyone’s surprise, the aid appeal has _______ the country’s business community.
答案: 【 galvanized】
27、填空题:
After several hours of _________ searching they were getting low on fuel.
答案: 【 aimless】
28、填空题:
After thinking through the ________ of the censoring process, however, he reluctantly gave up, and referred her to another publisher.
答案: 【 hassle】
29、填空题:
Those who have the same illness ________ with each other.
答案: 【 sympathize】
30、填空题:
________ is the study of the way in which money, industry, and trade are organized in a society.
答案: 【 Economics】
31、填空题:
All right, it’s time to pack _______ our things and move to the new office upstairs.
答案: 【 up】
32、填空题:
The counselor suggested that Felipe talk _______ his problems with his brother.
答案: 【 through】
33、填空题:
Some Europeans sympathize ________ the Americans over the issue.
答案: 【 with】
34、填空题:
I find it inconceivable that anyone could turn _______ a free trip to the Caribbean.
答案: 【 down】
35、填空题:
Jordan bought three cases of bottled water ______ fear that the storm would cause serious damage to water supply pipeline.
答案: 【 for】
36、填空题:
_______ all means, please try your best to finish all your assignments ahead of schedule.
答案: 【 By】
37、填空题:
Stephen looked ______ in horror as the fire consumed his apartment building.
答案: 【 on】
38、填空题:
After such a long day of work, I want to go home and treat myself _______ a big piece of chocolate cake.
答案: 【 to】
39、填空题:
We’re all _______ the same boat; so let’s try to be nice and open-minded to one another.
答案: 【 in】
40、填空题:
Obviously, his question came _______ of the blue and caught me by surprise.
答案: 【 out】
1、单选题:
What is the main writing purpose of the passage Danger! Books may change your life?
选项:
A: To show the reader how to read fictions.
B: To persuade the reader that reading can be a life changing experience.
C: To claim that books provide the meaning of life.
D: To recommend some non-fiction books to read.
答案: 【 To persuade the reader that reading can be a life changing experience.】
2、单选题:
Why are we like Alice in wonderland when we read a book?
选项:
A: Because, like Alice, we often have accident.
B: Because reading makes us feel young again.
C: Because reading opens the door to new experiences.
D: Because books lead us into a dream world.
答案: 【 Because reading opens the door to new experiences.】
3、单选题:
According to the author, what is the advantage of reading over real life?
选项:
A: There is more variety in books than in real life.
B: We can experience variety in books than in real life.
C: The people we meet in a book are more interesting than real people.
D: It’s harder to make sense of teal life than a book.
答案: 【 We can experience variety in books than in real life.】
4、单选题:
Which one is not the struggle that Miller, the author of They are alive and they spoke to me, has with books?
选项:
A: He had no money to buy books.
B: The books he wanted were always out at the library.
C: The books he liked were prohibited to circulate, but only for library use.
D: He was too young to borrow the “immoral” books.
答案: 【 The books he liked were prohibited to circulate, but only for library use.】
5、单选题:
“A book lying idle on a shelf is wasted ammunition.”(Para. 4) What is the figure of speech used in this sentence?
选项:
A: Simile.
B: Metaphor.
C: Personification.
D: Analogy.
答案: 【 Analogy.】
6、单选题:
According to Miller, what should you do when you find a book you want to read?
选项:
A: Pick it up and start reading.
B: Ask a friend for advice about the book.
C: Think about whether you really need to read it.
D: Only read it if it is original.
答案: 【 Think about whether you really need to read it.】
7、单选题:
Why does Miller especially admire about Blaise Cendrars?
选项:
A: He had a very adventurous life.
B: He was a great writer.
C: He knew what to do with his time.
D: He read as well as wrote a lot.
答案: 【 He read as well as wrote a lot.】
8、单选题:
The author’s tone in the passage is _____.
选项:
A: ironic
B: unreasonable
C: contradictory
D: inexplicable
答案: 【 ironic 】
9、多选题:
What kinds of books helps Thomas Merton find out the true meaning of life?
选项:
A: William Blake’s poetic works.
B: Various plays by ancient Greek thinkers and writers.
C: Religious writings.
D: Novels ranging from the classics to the most recent.
答案: 【 William Blake’s poetic works.;
Various plays by ancient Greek thinkers and writers.;
Religious writings.】
10、多选题:
What are the reading’s benefits that the author reemphasizes in the end of his writing?
选项:
A: To visit another world.
B: To meet different people.
C: To live other lives.
D: To reflect on ourselves.
答案: 【 To visit another world.;
To meet different people.;
To live other lives.;
To reflect on ourselves.】
11、判断题:
The novel Thing fall apart, setting in Nigeria at the end of the 19th century, is a postcolonial novel and a portrayal of culture clash.
选项:
A: 正确
B: 错误
备案号:冀ICP备20010840号 2020-2099辉辉网络科技 All Rights Reserved