聚合答案库

免费查题,不限次数,
扫描二维码立即使用。

了解更多
免费中国大学MOOC 大学外语A4(吉林建筑科技学院)1450793168 最新慕课答案-聚合答案库
作者:20782912023-03-04 00:00 点赞 收藏 热度:23

Unittest

1、单选题:
‎Why hasn’t Jack Goodwin got a job yet?‌
选项:
A: He doesn’t have a very good degree.
B: He refuses to apply for jobs with low salaries.
C: It isn’t easy to get a job in the current financial climate.
D: He prefers to stay at home and help his family.
答案: 【 It isn’t easy to get a job in the current financial climate.

2、单选题:
‎How does he spend a typical day?‏
选项:
A: Doing a temporary job.
B: Watching television.
C: Queuing up in the university careers service.
D: Preparing for the next job interview.
答案: 【 Watching television.

3、单选题:
‏How do most of his friends spend the day?‍
选项:
A: They do nothing all day and go to the pub in the evening.
B: They do outdoor activities such as sailing.
C: They are forced to work by their parents.
D: They do part-tie jobs such as working in a bar.
答案: 【 They do nothing all day and go to the pub in the evening.

4、单选题:
‍How are Jack’s parents helping him?‌
选项:
A: By looking for jobs for him.
B: By paying for a trio to South America.
C: By gradually making him more financially aware.
D: By threatening to throw him out of the house.
答案: 【 By gradually making him more financially aware.

5、单选题:
‌What do Whoopi Goldberg, Bruce Willis and Brad Pitt have in common?​
选项:
A: They all did bar work before going to university.
B: They took part in protests against nuclear power plants.
C: They learnt to act by dressing up as giant chickens.
D: They all did temporary jobs at one stage in their lives.
答案: 【 They all did temporary jobs at one stage in their lives.

6、判断题:
​In the passage If you ask me, the writer claimed that real life is not like what people normally praise it. ‍
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

7、判断题:
‍She declined the offer to do an MA at the London School of Economics due to a bad financial condition.​
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

8、判断题:
‍After she got the first salary in The Salisbury, she bought herself a bunch of flowers.​
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

9、判断题:
‌Tony invested in the writer by giving her a 20,000-pound loan, asking a ten percent annual interest for the collateral of the money. ‏
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

10、判断题:
‏Using her own story, the writers elaborated that the optimal returns in the business world is given by investing in people. ​
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

11、填空题:
‍In the US, a “_______ (2 words)” approach normally shows the positive aspects of the job hunter.  ‏
答案: 【 hard sell

12、填空题:
​More than a quarter of British resume writers are guilty of overdoing their resume. That is, they tell ______ (1 word).‏
答案: 【 lies

13、填空题:
‌On mainland Europe, the standard format form CV can find clear and easy-to-understand, but it has not yet been ________ (2 words). ​
答案: 【 enthusiastically adopted

14、填空题:
According to the writer, the “_____ (1 word, in capital letters)” philosophy is the most useful guideline.‎
答案: 【 KISS

15、填空题:
The following resume is written in a ________ (1 word) order.  ‏2008         Summer job in tourist information office, Bournemouth‏2007         Summer job as lifesaver patrolling busy beach in Bournemouth‏2006-2008    Occasional weekend bar work in Duke of Monmouth pub, Southampton‏2005-2006    Volunteer in India on a clean water project‏​‏
答案: 【 chronological

02AGoodRead

Unittest

1、单选题:
‍What is the main writing purpose of the passage Danger! Books may change your life?‍
选项:
A: To show the reader how to read fictions.
B: To persuade the reader that reading can be a life changing experience.
C: To claim that books provide the meaning of life.
D: To recommend some non-fiction books to read.
答案: 【 To persuade the reader that reading can be a life changing experience.

2、单选题:
‎ Why are we like Alice in wonderland when we read a book?‎
选项:
A: Because, like Alice, we often have accident.
B: Because reading makes us feel young again.
C: Because reading opens the door to new experiences.
D: Because books lead us into a dream world.
答案: 【 Because reading opens the door to new experiences.

3、单选题:
‍According to the author, what is the advantage of reading over real life?​
选项:
A: There is more variety in books than in real life.
B: We can experience variety in books than in real life.
C: The people we meet in a book are more interesting than real people.
D: It’s harder to make sense of teal life than a book.
答案: 【 We can experience variety in books than in real life.

4、单选题:
‌Which one is not the struggle that Miller, the author of They are alive and they spoke to me, has with books?‏
选项:
A: He had no money to buy books.
B: The books he wanted were always out at the library.
C: The books he liked were prohibited to circulate, but only for library use.
D: He was too young to borrow the “immoral” books.
答案: 【 The books he liked were prohibited to circulate, but only for library use.

5、单选题:
‌ “A book lying idle on a shelf is wasted ammunition.”(Para. 4) Wha

欢迎您对本文章进行评论
文明留言,请勿恶意评论,包括但不限于纯数字、敏感内容、非法昵称等
暂无讨论,说说你的看法吧
学习通答案

学习通答案

学习通答案
职教云答案

职教云答案

Q&A

备案号:冀ICP备20010840号 2020-2099辉辉网络科技 All Rights Reserved