

1、单选题:
Section B:Directions: Listen to a talk about taking notes and choose the best answer.音频9Which of the following presents the best way to take notes as far as the part about business and marketing mentioned by the professor?
选项:
A: We’re doing the module on marketing. Business and marketing go hand in hand. Any business in a marketplace is likely to be in competition with other firms offering similar products.
B: Doing the module on marketing. Business and marketing, in competition with other firms
C: Module on MKG biz & MKG (HIH) Biz competition w/ others ( similar products)
D: Module on MKG, biz & MKG (HIH), biz competition w/ others (similar products)
答案: 【 Module on MKG biz & MKG (HIH) Biz competition w/ others ( similar products)】
2、单选题:
What trouble does Mary have?
选项:
A: She hasn’t previewed the lesson.
B: She hasn’t reviewed the lesson.
C: She cannot catch up with the professor.
D: She has failed the business exam.
答案: 【 She cannot catch up with the professor.】
3、单选题:
What’s the professor’s attitude towards writing things down?
选项:
A: It is more useful than a voice recorder.
B: It’s less useful than a voice recorder.
C: It cannot give you a chance for clarification.
D: It’s too complicated and difficult to take notes.
答案: 【 It is more useful than a voice recorder.】
4、单选题:
How to take notes according to the professor?
选项:
A: Jot down important bits.
B: Write down the quotes.
C: Use words, abbreviations, symbols and pictures to summarize what he says
D: All of the above.
答案: 【 All of the above.】
5、单选题:
If we miss something, how can we deal with it according to the professor?
选项:
A: Think hard.
B: Guess it.
C: Ask classmates for help.
D: Leave a gap and get information from him later.
答案: 【 Leave a gap and get information from him later.】
6、判断题:
Section ADirections: Decide whether the following statements are true or false.To help us understand what we are listening to, it is better to write every word.
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误】
7、判断题:
It is not necessary to leave space when taking notes.
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误】
8、判断题:
We can even use Chinese to take notes when listening to an English lecture.
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确】
9、判断题:
We can also create our own system of symbols and abbreviations.
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确】
10、判断题:
Structure words are usually the key information we need to write down.
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误】
11、填空题:
Section C Rearrange the order of the following questions / statements according to the conversation you hear and try to identify how the speakers extend the conversation and get more information.注:用一个空格分开大写字母的答案音频10A.That isn’t right at all. Many people would see it.B.What’s e-commerce?C.Have you posted anything about your business online?D.This is wonderful. I can use e-commerce to reach customers that are not in my town.E.What do I do after I have my website?
答案: 【 C A B E D】
12、填空题:
Section DDirections: Listen to a piece of news and fill in the blanks with what you hear.(完成1-10的填空)音频11Yiwu, in east China’s Zhejiang Province, has made a name for producing competitively-priced consumer goods. With convenient 1) _____to an endless supply of products,
答案: 【 access】
13、填空题:
the town has also become a 2)____ for e-commerce. Here is Hao Dilong again.
答案: 【 hub】
14、填空题:
These unassuming houses in the village of Qingyanliu are the headquarters of many Taobao traders. They rent office space from the villagers. Some are even doing a 3) ____________ underground.
答案: 【 roaring trade】
15、填空题:
“In July 2008, I rented three rooms. Two months later, that became four. And after another two months, I finally moved to the basement. In fact, it’s much more 4) ______ to carry packages from the basement than from upstairs.”
答案: 【 convenient】
16、填空题:
Employees working for Taobao traders are busy all day long, 5) _____ goods and packing deliveries. At the end of the day, the postal workers come and collect the deliveries to send them all around China.
答案: 【 sorting】
17、填空题:
“The working day starts at eight thirty and ends at six in the evening. By then we’ve sent out all the 6) ______orders.”
答案: 【 packed】
18、填空题:
“I come here at two o’clock in the afternoon and leave at eight. I’m here to 7) _______ the deliveries. Traders in this village send around 10 thousand pieces of mail everyday. It brings them wealth.”
答案: 【 collect】
19、填空题:
Booming e-commerce benefits not only Taobao traders, but also landlords. They’re seeing a boom in 8) _____ prices.
答案: 【 rental】
20、填空题:
“To rent three rooms, the cost was around 8 thousand yuan. But now it’s climbed to between 9) ___ yuan per month.”
答案: 【 11 to 12 thousand】
21、填空题:
In addition to rental profits, e-commerce has also created many job opportunities. Many villagers are now working for Taobao traders. A local e-commerce association says the Taobao traders have brought 10)_____________ to the village.Hao Dilong CCTV.
答案: 【 wealth and opportunities】
1、单选题:
Listen to the text for the first time, focus on the global idea of the passage and then choose the right answers to the questions you hear.音频71.What are traditional stores worried about?
选项:
A: They worry that they are not good at using the computer.
B: They worry that e-commerce will completely take place of traditional stores.
C: They worry that growing e-commerce will shrink their share of market.
D: They worry that they have to change their jobs.
答案: 【 They worry that growing e-commerce will shrink their share of market.】
2、单选题:
Which of the following is not true about traditional stores?
选项:
A: They can offer items which are difficult to ship.
B: They can offer services, such as repairing electronics.
C: They can offer a social experience.
D: They cannot deliver goods more quickly than online retailers.
答案: 【 They cannot deliver goods more quickly than online retailers.】
3、单选题:
How many temporary workers are hired by UPS during the holiday season to deliver gifts?
选项:
A: 28 million
B: 20 million
C: 55,000
D: 50,000
答案: 【 55,000】
4、填空题:
Listen to the news report once again and decide whether the following statements are true (T),false(F),or not given (NG). 音频71.Lynne Shaner purchases everything online.
答案: 【 F】
5、填空题:
Online shopping can provide a better selection according to Lynne Shaner.
答案: 【 T】
6、填空题:
Cornell University Marketing professor Ed McLaughlin thinks anything that cannot move online, will.
答案: 【 T】
7、填空题:
Ed McLaughlin says traditional stores can provide better services.
答案: 【 NG】
8、填空题:
Bill Martin thinks we can always have the feeling of “boy, this is exactly what I want” when we shop online.
答案: 【 F】
1、单选题:
Now in Exercise 1, you will watch two speakers talking about the impact of e-commerce on traditional stores. Watch carefully and try to identify how they show interests in the conversation and get to know the opinions about online shopping and shopping in person from the other.音频8(1)Which one is not one of the ways for them to show interests in the conversation?
选项:
A: Hand gestures
B: Eye contact
C: Asking questions
D: Clarifying misunderstanding
答案: 【 Clarifying misunderstanding】
2、单选题:
How does Ella (the 2nd speaker) continue the conversation on hearing her partner’s opinion that shopping in person is more friendly and a nicer experience for old people and mothers with small children?
选项:
A: She asks the reason why her partner thinks so.
B: She asks a follow-up question and gives comments about these people if shops are closing down.
C: She changes the topic.
D: She totally disagrees with her partner.
答案: 【 She asks a follow-up question and gives comments about these people if shops are closing down.】
1、单选题:
Now in Exercise 1, you will listen to the British student’s talk about the comparison between green energy and fossil fuels.Exercise 1音频10(1) What is majorly talked about in the clip?
选项:
A: The similarities between green energy and fossil fuels.
B: The differences between green energy and fossil fuels.
C: The similarities and differences between green energy and fossil fuels.
D: The similarities and differences between solar energy and wind energy.
答案: 【 The differences between green energy and fossil fuels.】
2、单选题:
(2) What method of patterns is used by the speaker?
选项:
A: Subject-by-subject pattern.
B: Point-by-point pattern.
C: Sim-diff pattern.
D: None of the above.
答案: 【 Point-by-point pattern.】
1、单选题:
Watch the lecture for the first time and choose the right answer to the each question.视频81. What is plastic made from?
选项:
A: Oil refinery.
B: Oil and gas.
C: Bubbly liquid.
D: Toxic materials.
答案: 【 Oil and gas.】
2、单选题:
2. What can we learn from the passage?
选项:
A: We shouldn’t use plastic bottles so as to protect our environment.
B: We should bury used plastic bottles under the ground so that they can be bio-degraded slowly.
C: We should find ways to prevent plastic bottles from drifting into oceans.
D: We should recycle used plastic bottles so that they can be reused.
答案: 【 We should recycle used plastic bottles so that they can be reused.】
3、单选题:
Now let’s watch the video again to get more detailed information. Listen to the first part again and decide whether the following statements are true, false or not given.音频91. The three plastic bottles were produced in different ways, which lead to their different fates.
选项:
A: T
B: F
C: NG
D: –
答案: 【 F】
4、单选题:
2. The birthplace of plastic is the oil refinery.
选项:
A: T
B: F
C: NG
D: –
答案: 【 T】
5、单选题:
3. After a series of manufactory processes, oil and gas molecules become plastic products.
选项:
A: T
B: F
C: NG
D: –
答案: 【 T】
6、单选题:
4. It takes a long time for plastic bottles to be manufactured, consumed and discarded.
选项:
A: T
B: F
C: NG
D: –
答案: 【 NG】
1、单选题:
Listen to the text for the first time, focus on the global idea of the passage and then choose the right answers to the questions you hear.音频91. What is not included in a good EAP course?
选项:
A: Various study skills.
B: General English.
C: Reading and writing in English.
D: Research in a special field.
答案: 【 Research in a special field.】
2、单选题:
2. What problem is not mentioned in the text to students studying EAP?
选项:
A: They can’t understand lectures.
B: They don’t take notes quickly enough.
C: They are unfamiliar with the systems in the new country.
D: They are not interested in the subject.
答案: 【 They are not interested in the s
备案号:冀ICP备20010840号 2020-2099辉辉网络科技 All Rights Reserved